Consultanta si Documentatie tehnica

O cat mai buna informare si planificare asupra investitie pe care intentionati sa o faceti va asigura evitarea oricaror surprize neplacute si duce la realizarea cat mai rapida a proiectului Dumneavoastra. De aceea, va oferim inca de la primul contact consigliere in a allege solutia optima pentru necesitatile Dumneavoastra ( dimensiuni, budget, utilizare de scurta sau lunga durata, regimul local de construire ). Fiecare constructie este insotita de o documentatie tehnica elaborata de producator, care contine toate informatiile necesare pentru obtinerea avizelor. Un mare avantaj al halelor demontabile cu structura usoara este caracterul lor temporar. Astfel, autorizarea lor este mult mai facila si putin costisitoare comparativ cu cea a constructiilor definitive.

?
32929775_1745245792232340_5030338058684203008_n

Transportul si instalarea

Prin produsele pe care le promovam, obiectivul este de a oferi clientilor nostri o experienta cat mai lipsita de stres si solutii rapide pentru provocarile cu care acestia se confrunta. In acelasi spirit ne-am dezvoltat serviciile, putand organiza livrarea constructiilor direct in santier, cat si instalarea sau dezinstalarea acestora. Echipele noastre de montaj sunt au realizat peste 100 de proiecte la nivel national si sunt special instruite pentru a asigura o instalare conform standardelor producatorilor parteneri.

Solutiile pe care le propunem sunt constructii temporare, modulare, ce pot fi instalate atat pe pamant compactat, cat si pe platforma betonata, centura perimetrala din beton, sau fundatii de beton.

Mentenanta

Unul dintre avantajele majore ale halelor metalice il reprezinta resursele minime ce trebuie investite de catre beneficiar in intretinerea constructiei.
Pentru a asigura mentinerea performantelor este necesar ca la anumite intervale de timp sa fie executat un set de actiuni de intretinere. Printre aceste actiuni se numara :
– Verificarea integritatii elementelor structurale : stalpi, grinzi
– Verificarea elementelor de ancorare si tensionare
– Verificarea elementelor conectoare si strangerea suruburilor
– Verificarea si curatarea invelitoarei din membrana PVC
Aceste actiuni sunt descrise in detaliu in cadrul documentatiei tehnice puse la dispozitie odata cu predarea halei si pot fi executate de catre specialistii nostri, la cererea clientului. Ca alternativa, la predarea halei reprezentantii nostri efectueaza o instruire a beneficiarului cu privire la mentenanta constructiei, acesta avand posibilitatea de a executa aceste actiuni in regie proprie.

30831702_1893953320638988_943391125_n
Global Buzau (6)

Reparatii si modificari

De multe ori, in timpul exploatarii, pot aparea diverse distrugeri ale halelor : de exemplu, un motostivuitor poate lovi un stalp sau un perete, fie el din membrana PVC, tabla sau panou termoizolant. Un avantaj al constructiilor oferite de compania noastra este posibilitatea de a inlocui orice element cu pierderi minime. In orice astfel de situatie, ne puteti trimite toate informatiile necesare, iar de restul de ocupam noi.

Pentru ca afacerea Dumneavoastra evolueaza, exista posibilitatea ca ulterior instalarii halei sa doriti extinderea sau modificarea acesteia. Datorita modului de proiectare al structurilor noastre, este posibil ca in timp sa adaugati sau sa dezinstalati elemente intr-un timp foarte scurt si la costuri minime. Reprezentantii nostri va vor sta la dispozitie pentru a gasi solutiile optime, pe tot parcursul exploatarii halei.

Un alt avantaj major al halelor cu structura usoara este faptul ca acestea pot fi demontate si mutate intr-un alt spatiu, intr-un timp foarte scurt si cu costuri minime. Echipele noastre de tehnicieni pot asigura operatiunile viitoare de extindere, modificare sau mutare a halei.

Solicita o oferta pentru proiectul tau!

Poti discuta direct cu un agent  specializat in hale tip cort, la telefon 0733 80 77 76, sau poti completa formularul de mai jos, si te sunam noi!